+32 (0) 495 71 86 98 info@douladomi.be

ZWANGERSCHAPS- EN BEVALLINGSCOACH

Emotionele, praktische en fysieke steun

ZWANGERSCHAPS- EN BEVALLINGSCOACH

Het ‘doula-effect’

ZWANGERSCHAPS- EN BEVALLINGSCOACH

Prenatale gesprekken en aanwezigheid tijdens jouw bevalling

Zwangerschapscoach & bevallingscoach

Ondersteunt en respecteert jouw keuzes

Geeft je alle juiste en nodige informatie

Prenatale gesprekken en onbeperkt contact

Continu aanwezig tijdens je bevalling

Zwanger zijn, een unieke en bijzondere periode

Of je nu voor de eerste keer zwanger bent of niet, elke zwangerschap is een uniek verhaal. Een periode waarin héél veel gebeurt, zowel letterlijk met je lichaam als in je leven. Er komt tegelijk ook héél wat op je af. Ik begeleid je in deze periode door jou de juiste inzichten en informatie te geven. Ik staat stil bij jouw wensen rond de bevalling en ben een kanaal voor al jouw vragen en eventuele onzekerheden. Je mag me tijdens de begeleiding altijd bellen, WhatsAppen of via welke manier dan ook en ik sta je bij.

Tijdens onze prenatale gesprekken zetten we alles op een rijtje en stel ik samen met jou je geboorteplan op. In onze gesprekken bied ik ook emotionele ondersteuning en fysiek comfort. Ik beschik over meerdere technieken zoals moxa, manuele en rebozo-massage, Holistic Pulsing, relaxatie-oefeningen en nog veel meer.

Ik leg je met alle plezier mijn werkwijze uit en beantwoord je vragen tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek, via telefoon of videobellen.

Bevallen, een magische gebeurtenis

Eindelijk, het moment waar je maandenlang naar hebt uitgekeken: jouw baby’tje ontmoeten! Elke bevalling en geboorte is een magische gebeurtenis en ik geloof rotsvast dat elke vrouw haar eigen gekozen bevalling verdient.
Vanaf de 37ste week van je zwangerschap sta ik permanent voor je klaar. Dat betekent dat je me dag of nacht – 24 op 7 – opbelt wanneer de bevalling zich aandient. Ik kom dan naar jou om je bij te staan en de bevalling voor te bereiden. Ik blijf ook bij jou gedurende de hele bevalling, ongeacht hoe lang die duurt. Ook ga ik met je mee naar het ziekenhuis als je daarvoor gekozen hebt of als de situatie daarom vraagt.

Als doula mag en zal ik geen medische handelingen uitvoeren, dat doet de vroedvrouw. Al het andere neem ik op mij, opdat jij en je partner alle tijd hebben om ten volle in dit magisch moment te zijn. Ik ondersteun hoe jullie dit zelf wensen. Ik bied emotionele en praktische steun en comfort, ik zal je helpen bij het zoeken van houdingen, geef je massages, help je bij de weeën en nog zoveel meer. Al wat je nodig hebt, zal ik voor je doen. Ook blijf ik nog even na de geboorte als je daar nood aan hebt.

Vul dit formulier in en ik contacteer je zo snel mogelijk. Tot dan!