+32 (0) 495 71 86 98 dominique@douladomi.be

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing zwangerschap

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een massagetechniek die gebaseerd is op ritmisch ‘wiegen’ of ook pulsing genoemd. Deze zachte massage werkt diep in op lichaam en geest en brengt een diepe ontspanning teweeg zodat de zelfhelende kracht van het lichaam zijn werk kan doen. Er komt meer ruimte en beweging in jouw lichaam en je ganse zijn. Bij deze massage draag je het liefst losse kledij. Het comfort van mama’s tijdens de massage staat voorop.

De grondlegger van deze techniek was Dr. Milton Träger. Hij stelde vast dat bepaalde spanningen en verkrampte spieren beter te behandelen waren door het lichaam lichtjes te wiegen dan door een harde massage. Deze techniek werd opgepikt en verfijnd, waarbij ook ontdekt werd dat de psychische spanningen die zich in het lichaam hadden vastgezet, door het schudden konden loskomen. Deze techniek werd dan ‘Holistic Pulsing’ genoemd.

Het is een zeer geschikte massagetechniek voor zwangere vrouwen. Het helpt namelijk om spanningen in benen, bekken en onderrug te verlichten. Holistic Pulsing zal ervoor zorgen dat het ritme van het lichaam van de moeder en dat van de ongeboren baby met elkaar in harmonie worden gebracht. Door de ritmische bewegingen van het pulsen worden spanningen en blokkades uitgenodigd om mee te bewegen, waardoor deze vaak vanzelf oplossen.

Je betaalt voor een sessie van ongeveer een uur € 55.