Holistic Pulsing

de kracht van zachtheid

Zachte massage, diepe werking.

Holistic Pulsing

Wat mag je van Holistic Pulsing verwachten?

Zachte, ritmisch wiegende massage.
Werkt diep in op lichaam en geest.
Verlicht spanningen in onder andere bekken, onderrug benen.
Ideaal voor zwangere vrouwen en mama’s.
Helpt bij emotionele blokkades.

Wat is Holistic Pulsing?

Holistic Pulsing is een massagetechniek die gebaseerd is op ritmisch ‘wiegen’ of ook pulsing genoemd. Deze zachte massage werkt diep in op lichaam en geest en brengt een diepe ontspanning teweeg zodat de zelfhelende kracht van het lichaam zijn werk kan doen. Er komt meer ruimte en beweging in jouw lichaam en je ganse zijn. Bij deze massage draag je het liefst losse kledij. Het comfort en ontspanning van mama’s staat voorop.

De oorsprong van Holistic Pulsing ligt in de Kahuna massagetraditie van Hawaï, waar het omstreeks 1950 werd opgepikt door Amerikaanse arts Milton Trager. Hij ontdekte dat bepaalde spanningen en verkrampte spieren beter te behandelen waren door het lichaam lichtjes te wiegen dan door een harde massage. Deze techniek werd opgepikt en verfijnd, waarbij ook ontdekt werd dat de psychische spanningen die zich in het lichaam hadden vastgezet, door het schudden konden loskomen. Deze techniek werd dan ‘Holistic Pulsing’ genoemd.

Waarom Holistic Pulsing?

Holistic Pulsing is op zich een holistische techniek en werkt niet zozeer probleemgericht. Toch is het een zeer geschikte massagetechniek voor zwangere vrouwen. Het helpt namelijk om spanningen in benen, bekken en onderrug te verlichten. Holistic Pulsing zal ervoor zorgen dat het ritme van het lichaam van de moeder en dat van de ongeboren baby met elkaar in harmonie worden gebracht. Door de ritmische bewegingen van het pulsen worden spanningen en blokkades uitgenodigd om mee te bewegen, waardoor deze vaak vanzelf oplossen.

Holistic Pulsing staat voor zachtheid van het ontvangen en geven, een behandeling is nooit pijnlijk en het geeft jou innerlijke kracht. Holistic Pulsing kan prima met kledij aan.

Hoe verloopt een pulsing?

Een sessie duurt ongeveer één uur, waarbij we starten met een kort gesprek. We bespreken hoe je je zwangerschap beleeft. Daarna geef ik je de zachte, helende massage waarbij ik het ritme en de intensiteit van het pulsen afwissel, afgestemd op jou. We eindigen met een nagesprek.

Praktisch

  • Voor zwangere vrouwen, voor mama’s en eigenlijk voor iedereen die deze unieke masssagetechniek wilt ervaren.
  • Het liefst kom ik bij jou langs maar een sessie kan ook doorgaan in De Geboortepraktijk in Kontich aan € 50.
  • Een sessie duurt ongeveer 1u.
  • Je draagt bij voorkeur losse kledij waar je je goed in voelt.
  • Omdat na de massage het lichaam gifstoffen gaat afvoeren, is het belangrijk om nadien voldoende water te drinken.
holistic pulsing ripple

Holistic Pulsing

70

de kracht van zachtheid


Een unieke massagetechniek voor lichaam en geest.


Prijs exclusief verplaatsingskost van € 0,37/km.

Ik wil Holistic Pulsing!
Scroll naar top